e
Banner

Etiketler: cengiz çaptuğ



Tekstil, BGL ile “Nereye Sığacağım?” demiyor


Yayın: 31-07-2014
Kategori: Lojistik

Tekstil lojistiğinde güçlü bir tecrübe ve hizmet yeteneğine sahip olan Barsan Global Lojistik, tekstil ithalat ve ihracatçısının global taleplerine yerinde çözümler sunuyor.




Barsan 450. Tırsan treylerini teslim aldı


Yayın: 02-02-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan 2016 yılının ilk teslimatını Barsan Global Lojistik’e gerçekleştirdi.




BGL 20 yeni lojistik merkez açacak


Yayın: 24-01-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

Üç ayrı kıta ve 19 ülkede bulunan 56 lojistik merkezle faaliyetlerini yürüten Barsan Global Lojistik, global büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, 2017’de 20 yeni lojistik merkez açacaklarını söyledi. 
 
zirve_banner
 




2. YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre ve UTA Lojistik Dergisi tarafından belirlenen özel ödül kategorileri kapsamında verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 14 Kategoride verilen ödüller gecede sahiplerini buldu.




BGL’nin hedefi dünya GSMH’sının %95’inde olmak


Yayın: 09-12-2018
Kategori: Karayolu

Barsan Global Lojistik, 29 ülkede bulunan 67 lojistik merkeziyle GSMH’sı dünya ekonomisinin %81,67’sini oluşturan ülkelerde hizmet veriyor. Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, açacakları yeni lojistik merkezlerle 2018 sonunda dünya ekonomisinin %92,31’ini; 2019 sonunda ise %94,89’unu oluşturan ülkelerde olmayı hedeflediklerini söylüyor. 




Barsan deniz yolu taşımacılığında da iddialı…


Yayın: 24-08-2020
Kategori: Lojistik

Dünyanın gayri safi milli hasılası en büyük ülkelerinde faaliyet gösterdiklerini ve 81 lojistik merkeziyle hizmet verdiklerini belirten Barsan Global Lojistik (BGL) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, “Müşterilerimizin transit süre ihtiyaçlarına göre gerekli analizleri yaparak, alternatif rota ve armatör opsiyonlarla butik hizmet veriyoruz. Uzak Doğu ve Amerika’da sahip olduğumuz NVOCC belgeleri ile deniz yolu taşımacılığında iddialıyız” dedi. 




Barsan global gücüyle bir adım önde



81 lojistik merkeziyle hizmet ağını ABD’den Çin’e, Avrupa’dan Asya’ya kadar çok geniş bir coğrafyaya yayan Barsan Global Lojistik (BGL), bu gücünü intermodal taşımacılıkta da kullanarak ciddi bir rekabet avantajı yakalıyor. “Tüm dünyada oluşturduğumuz geniş hizmet ağı ile intermodal taşımacılıkta rakiplerimizin daima bir adım önündeyiz” diyen BGL Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, planlanan yatırımların tamamlanması ile 2020 yılı sonunda, dünya ekonomisinin yüzde 94.89’unu oluşturan ülkelerde olmayı hedeflediklerini söyledi. 




Barsan Global Lojistik’ten global ölçekte yerel hizmetler


Yayın: 27-07-2021
Kategori: Denizyolu

Denizyolu taşımacılığında oldukça iddialı olduklarını belirten Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, “Bulunduğumuz ülkelerdeki yerleşik yapımız, lojistik süreçlerde ilgili ülke regülasyonlarına hakimiyetimizi de arttırdığından, özellikle liman varışı sonrası gümrükleme, depolama ve son taşıma gibi müşterilerimizden gelen süreçleri de sorunsuz tamamlamamızı sağlıyor. Dünya genelinde Barsan depolardan Barsan depolara taşıyarak stok maliyetimizi düşürüyor; sipariş bazında sevkiyatlar yaparak teslimat sürelerini kısaltıyoruz” dedi. 




Coğrafi fırsatı ticari avantaja multimodal ile dönüştürebiliriz



Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, Asya ve Avrupa arasında bulunan konumunun Türkiye’ye sağladığı fırsatların ticari avantaja, multimodal taşımacılığın geliştirilmesiyle dönüştürülebileceğini söyledi.